فروشگاه شعبه پاسداران 09124946733
مقالات

مناسب سازی سرویس بهداشتی و توالت منزل برای سالمندان

سرویس بهداشتی منازل یک از مهمترین بخش های خانه می باشدکه به دلیل استفاده از مواد سخت و برنده مانند آینه ، شیر الات و کاشی و سرامیک در آن ، از اهمیت ویژه ای در بحث ایمن سازی منازل جهت استفاده سالمندان ، بیماران و معلولین برخوردار می باشد. افتادن و سر خوردن سالمند در سرویس بهداشتی به دلیل وجود این مواد ، باعث اسیب های جدی به سالمندان خواهد شد . در این مقاله به نحوه ایمن سازی و وسایل مرد نیاز جهت مناسب سازی محیط سرویس بهداشتی و توالت منازل پرداخته می شود.

استفاده از دستگیره های کمکی سالمند برای حفظ تعادل کامل و بدون ترس از خطر سقوط

با استفاده از دستگیره های کمکی سالمند در توالت ، شخص معلول ، بیمار و یا سالمند می تواند با کمک آنها ، به آسانی و با حفظ تعادل کامل و بدون ترس از خطر سقوط و افتادن بر روی توالت فرنگی و یا صندلی توالت فرنگی بنشیند و پس از اتمام کار از روی توالت فرنگی بلند شود . دستگیره های کمکی سالمند معمولا به دیوار کنار توالت نصب می شوند

با ناتوانی جنسی چه کنم ؟ راهنمای ساده و بی پرده برای آقایان

سوالات رایج آقایان در مورد پروتز الت کلوپلاست

فن آوری های نوین در حوزه سالمندان

با افزایش جمعیت سالمندان در جوامع و مواجه با پدیده سالمندی جامعه ، کشور های توسعه یافته به این نتیجه رسیده اند تا با به کارگیری فن آوری های نوین در حوزه سالمندان شرایط لازم در راستای افزایش استقلال سالمندان و فعال کردن آنها در اجتماع را به وجود آورند.

به چه دلایلی می بایست از سالمند در منزل نگهداری کنیم ؟

هزینه های بالای نگهداری سالمندان در بیمارستان ها و مراکز نگهداری از سالمندان و نقش مخرب روحی که این مراکز در سلامت روحی و روانی شخص سالمند ایفا می کنند بسیاری از خانواده ها را به این نتیجه رسانده که از سالمند خانواده خود در محیط منزل پذیرایی کنند.

چگونه سالمندان بیمار را از رختخواب بیرون آوریم ؟

نگهداری سالمندان در محیط خانه نیازمند آموزش صحیح مراقبت از سالمند درمنزل توسط شخصی که وظیفه نگهداری از سالمند بیمار را بر عهده گرفته است ؛ می باشد . شما با آموزش صحیح این فنون در کنار استفاده از وسایل کمکی و توانبخشی در حوزه نگهداری سالمندان در منزل خواهید توانست محیطی ایمن برای سالمندان و مراقب در محیط خانه فراهم آورید و از فشار ها و آسیب های جسمی و روانی که سلامت شما به عنوان مراقب و همچنین شخص سالمند را مورد تهدید قرار می دهد جلوگیری کنید. همچنین در نظر داشته باشید که نگهداری سالمندان در مراک

نقش فعالیت های مذهبی در دستیابی افراد به سالمندی سالم

با بالارفتن سطح سلامت جامعه و به طبع آن طول عمر بیشتر افراد ، بافت جمعیتی جوامع با افزایش سن رو به رو شده است . با افزایش جمعیت سالمندان ،یکی از مهمترین اهداف در این جوامع، فراهم کردن شرایطی می باشد تا افراد آن جامعه ، به هنگام رسیدن به سن سالمندی از سلامتی لازم برخوردار بوده و در اصطلاح سالمندی فعال ، موفق ، پویا و سالم باشند.

استفاده از تکنولوژی در جهت بهبود کیفیت زندگی سالمندان

استفاده از تکنولوژی در نگهداری و مراقبت از سالمندان در منزل و کنترل و ارزیابی سطح سلامتی آنها می تواند نقش به سزایی ایفا کند . تا بتوان از این افراد در داخل منزل و بدون نیاز به مراکز درمانی و مراقبتی ، نگهداری به عمل آورد . تکنولوژی های روز دنیا بالاخص اینترنت اشیائ می تواند در این زمینه بسیار حائز اهمیت باشد .

مناسب سازی محیط خانه جهت زندگانی ایمن سالمند تنها

بعضی از سالمندان مایلند که مستقل و بدون وابستگی به دیگران زندگی کنند. این تصمیم ، فرد سالمند و مراقب را دچار چالش های جدیدی می نماید . عواملی مانند تغییرات جسمانی ، روحی ، ایمنی محیط زیست ، مسائل پزشکی ، مسلئل اقتصادی و سایر معضلات می توانند این تصمیم زندگی تنها سالمند را تحت تاثیر قرار دهند. این فاکتورها توانایی فرد سالمند را تحت الشعاع قرار می دهد و اطرافیان را دچار سردرگمی می کند وو سوال مهمی را به وجود می آورد که آیا این فرد قادر است به تنهایی با فاکتورهای ذکر شده مقابله کند ؟ از آنجا که تصم

پیشگیری از افتادن سالمندان در منزل

برای پیشگیری از افتادن شخص که می تواند سبب آسیب های غیر قابل جبرانی مانند شکستن لگن خاصره و یا استخوان های دیگر شود، فرد مراقب می بایستی از هر وسیله استفاده کند.ترس از افتادن باعث کاهش تحرک و یا حتی بی تحرکی در فرد می شود. عدم تحرک خود می تواند خطر افتادن را افزایش دهد و هم چنین منجر به مسائل جدی سلامتی ، مانند ترومبوز سیاهرگ های عمقی ( تشکیل لخته خون مخصوصا در پاها ) کاهش عملکرد کلیه ها ، کاهش متابولیسم و بالاخره کاهش کیفیت حیات شود.

نقل و انتقال سالمندان فاقد حرکت

جهت حرکت دادن فرد از بستر و جا به جا کردن او ، مراقب احتیاج به آموزش و قدرت بدنی دارد. بدون آموزش فرد مراقب به اسانی در معرض اسیب عضلات و استخوان کمر قرار دارد. جهت حرکت کردن فرد از بستر و قرار دادن وی بر روی ویلچر ، مراقب به اموزش توسط پرستار حرفه ای نیاز دارد.

آنچه در مورد ایاب و ذهاب و مسافرت کردن سالمندان و معلولین باید بدانیم

آنچه در مورد ایاب و ذهاب و مسافرت کردن سالمندان و معلولین باید بدانیم

رانندگی افراد سالمند و یا دارای معلولیت

 

پیشنهاد می شود زمانی که فرد توان یاب احساس کرد آمادگی لازم جهت رانندگی کردن را دارا می باشد با مددکار اجنماعی در خصوص مسائل مالی مشورت نماید . در صورتیکه برنامه توانبخشی حرفه ای برای فرد اجرا ی شود لازم است با درمانگر و یا مشاور توانبخشی در خصوص میزان توانایی رانندگی ، آموزش و تجهیزات مورد نیاز ، مشورت نماید . ارزیابی جامعی در مورد فرد در رابطه با مهارت های بینایی و حرکتی ، عملکرد دست ها ، مهارت های جا به جایی ، دانش و علم رانندگی و مدت زمانی که طول می کشد در برابر اتفاقی واکنش نشان دهد ، توسط یک مقام ذی صلاح انجام خواهد شد . پس از آن مدرکی به فرد معلول ارائه خواهد شد که نشان دهنده توانایی و آمادگی وی برای رانندگی است .

 

پشت ماشین نشستن

 

زمانی فرد از لحاظ توانایی پشت ماشین نشستن ارزیابی می شود که از لحاظ پزشکی و ارزیابی های اولیه رانندگی وضعیت مطلوبی داشته باشد . شرط ارزیابی ، داشتن گواهینامه معتبر است . اگر فرد فاقد گواهینامه معتبرباشد باید با مددکاراجتماعی خود تماس بگیرید تا مقدمات رفتن بیمار به کلاس های آموزش رانندگی را فراهم آورد .

 

وسیل نقلیه و مناسب سازی جهت افراد دارای معلولیت و کم توان

 

قبل از اقدام به خرید خودرو باید با مددکار و فیزیوتراپیست یا کاردرمانگر یا تفریح درمانگر در مورد خصوصیات خودروی مناسب سازی شده مشورت نمود . فیزیو تراپیست ، کاردرمانگر و یا تفریح درمانگر اطلاعات لازم در مورد شرکت هایی که فروشنده خودروهای مناسب سازی شده هستند را در اختیار فرد خواهند گذارد . به خاطر داشته باشید همه ماشین ها نمی توانند برای نیازهای ویژه مناسب سازی شوند . اما قبل از هر کاری از توصیه های متخصصین کار آزموده استفاده نمایید .

 

پلاک ویژه معلولین

 

پلاک ویژه معلولین پلاکی است که به فرد معلول و یا جانباز اجازه می دهد در محل های خاص معلولین برای مدت زمانی مشخص ،خودرو خود را پارک نماید . مددکار اجتماعی و یا کار درمانگر می توانند راهنمایی های لازم را به فرد ارائه نمایند.

 

نکات قابل توجه به هنگام سفر با معلولین و سالمندان کم توان

 

  • هر چه سریعتر مقدمات مربوط به ایاب و ذهاب و رزرو اتاق را انجام دهید . به مسئولین هتل و محل اقامت همراه داشتن صندلی چرخدار و دیگر نیازهای خود را اطلاع دهید . همیشه 48 ساعت قبل از عزیمت از انجام شدن همه کارها مطمئن شوید .
  • سعی کنید با تورهایی سفر کنید که سابقه مسافرت با افرادی مانند شما را دارند زیرا آنها می توانند ضمن برنامه ریزی مناسب برای سفر ، در مواقع ضروری به شما کمک کنند .
  • در مسافرت های طولانی با خودرو سعی کنید باک بنزین همیشه بیش از نیمه ، پر باشد .
  • مایحتاجات خود را که برایتان ضروری است درون ساکی قرار داده و در تمامی طول سفر با خود همراه داشته باشید .
  • وسایل ذیل را در ساک سفر داشته باشید :

 

1 . چند عدد چوب لباسی : میله هایی که در کمد هتل ها وجود دارند برای استفاده شما مناسب نیست .

2 . چراغ قوه برای زمانی که چراغ خوابی کنار تخت وجود ندارند و یا برق ها قطع می شوند.

3 . نسخه های دارویی و توصیه های پزشکی در خصوص نیازهای ویژه شما .

 

  • بار سنگین با خود حمل نکنید .
  • به اندازه کافی لباس بردارید از همراه بردن البسه البسه غیر ضروری خودداری کنید .
  • سطوح شیب دار سبک و قابل حملی برای فروش عرضه می شوند ، می توانید از کاردرمانگران برای تهیه آن راهنمایی بگیرید .
  • سعی کنید همیشه 1-2 ساعت قبل از بقیه مسافران به مقصد برسید تا بتوانید براحتی کارها را رفع و رجوع نمایید .
  • دقت کنید تمام چمدان ها و صندلی چرخدارتان برچسب حاوی اسم و مشخصات تان را داشته باشد .
  • اگر در طول سفر امکان حمام گرفتن مهیا نبود حتما قبل از عزیمت آب کافی همراه خود بردارید .
  • همیشه تشکچه های مخصوص صندلی که از وارد آمدن فشار در سفر های طولانی طولانی جلوگیری می کنند را به همراه خود داشته باشید.
  • کسانی که نمی توانند به طور مستقل غذا بخورند و یا به نظافت و بهداشت فردی خود رسیدگی نمایند باید یک مراقب به همراه داشته باشند.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


نظرات کاربران
ارسال نظر