فروشگاه شعبه پاسداران 09124946733
مقالات
انواع زخم بستر و درجه بندی آنها

انواع زخم بستر و درجه بندی آنها

فشار بیش از حد و طولانی مدت روی پوست که طی خوابیدن و نشستن طولانی در یک حالت ایجاد می گردد مهمترین عامل زخم های فشاری ( که اصطلاحا آسیب های فشاری ، زخم دکوبیت ، زخم بستر یا اضمحلال پوستی نامیده می شود ) در افراد ضایعه نخاعی محسوب می شود .
از بین بردن فشار در جهت جلوگیری از ایجاد زخم بستر

از بین بردن فشار در جهت جلوگیری از ایجاد زخم بستر

نشتن در یک حالت ثابت و برای یک دوره طولانی ، خون رسانی به پوست نواحی که تحت فشار استخوان های زیرین قرار دارند را کاهش می دهد . کاهش خون رسانی در واقع مقدار اکسیژن و مواد مغذی مورد نیاز سلولها را تقلیل داده و از طرف دیگر منجر به تجمع مواد زائد سلولی می شود که می تواند بسیار زیان آور باشد. چنانچه سلول ها به مدت طولانی از اکسیژن و مواد غذایی محروم شوند، مرگ سلولی در آن موضع می تواند اتفاق بیفتد. چنانچه مرگ سلولی در یک منطقه حادث شود نتیجه آن بروز یک زخم فشاری یا آسیب پوستی خواهد بود.
مراقبت از بیمار مبتلا به آلزایمر

مراقبت از بیمار مبتلا به آلزایمر

بیماری آلزایمر ، یک بیماری غیر قابل درمان است که معمولا به دلایل نا شناخته که نتیجه صدمات درون و بیرون سلولی در قسمت هیپوکامپ مغز اتفاق می افتد به وجود می آید. مرگ سلول ها باعث از دست دادن حافظه ؛ اغتشاش فکری ؛ زوالجسمانی به دنبال نارسایی ها در تغذیه و غیره شده و بالاخره باعث مرگ بیمار می گردد. بیماری آلزایمر یکی از متعارف ترین علل زوال عقل بوده و در افراد بالای شصت سال بیشتر از سایر سنین رخ می دهد. همانطور که بیماری رشد می کند ، بیمار دچار اغتشاش فکری بیشتری می شود و تغییرات شخصیتی و رفتاری متف
مراحل مختلف بیماری آلزایمر

مراحل مختلف بیماری آلزایمر

بیماری آلزایمر ، یک بیماری غیر قابل درمان است که معمولا به دلایل نا شناخته ای که نتیجه صدمات درونی و بیون سلولی در قسمت هیپو کامپ مغز اتفاق می افتد به وجود می آید . مرگ سلول ها باعث از دست دادن حافظه ، اغتشاش فکری ، زوال جسمانی به دنبال نارسایی ها در تغذیه و غیره شده و بالاخره باعث مرگ بیمار می گردد. بیماری آلزایمد دادرای سه مرحله ابتدایی ، میانی و پایانی می باشد که به شرح آن می پردازیم .
آناتومی و فیزیولوژی دستگاه تناسلی در مردان

آناتومی و فیزیولوژی دستگاه تناسلی در مردان

عملکرد پیچیده دستگاه تناسلی و چگونگی تعامل بین مغز و نخاع و تحریکات جنسی از طریق لامسه و خیال پردازی جنسی نشانگر این واقعیت است که اطلاعات و توانایی علمی بشر بسیار محدود است . اعضای تناسلی در مردان از بیضه ها ، آلت تناسلی ف کیسه های منوی ، لوله های منی بر و غده پروستات تشکیل یافته است. البته تمامی این اعضا تحت فرمان مغز بوده و در واقع مغز است که با تفکر و خیال پردازی می تواند به میل جنسی دامن بزند.
مراقبت از پوست افراد مستعد به زخم بستر

مراقبت از پوست افراد مستعد به زخم بستر

آنچه که اهمیت دارد این است که فرد از قوه حسی خوبی برخوردار نباشد ، برای مثال ممکن است قسمت هایی از بدن فرد قادر نباشد گرما یا سرما را احساس کند . این خود می تواند خطرات جبران ناپذیری را برای شخص بیمار و یا سالمند در پی داشته باشد رعایت نکات ایمنی مراقبت از این افراد در منزل و یا خارج از خانه می تواند در پیشگیری از آسیب ها و ایجاد زخم بستر حائز اهمیت باشد.
مراحل درمان زخم بستر

مراحل درمان زخم بستر

زخم بستر یا زخم فشاری تهدید است برای بیمارانی که برای مدت زمان طولانی در بستر آرمیده اند و در اثر سهل انگاری امکان جا به جایی آنها فراهم نمی شود در نتیجه نقاطی از بدن تحت فشار قرار گرفته و سلول ها در اثر نرسیدن اکسیژن و غذای کافی به تدریج می میرند و باعث تشکیل توده هایی از بافت های مرده می شوند که به آن زخم فشاری گویند. ما در این مقاله توضیح خواهیم داد تا چگونه به درمان زخم بستر اقدام کنیم .
بی اختیاری ادرار چیست و در مورد آن چه کار باید انجام داد ؟

بی اختیاری ادرار چیست و در مورد آن چه کار باید انجام داد ؟

به نظر می رسد بیش از 2 میلیون نفر از ایرانیان که اکثریت آنها را زنان تشکیل می دهند ، با بی اختیاری ادرار مواجه هستند. برای بسیاری از مردم این مشکل باعث خجالت زدگی و افسردگی می شود چون احساس می کنند که کیفیت زندگیشان به خطر افتاده ، در صورتی که مساله فراتر از اینها است .
انواع  بی اختیاری ادراری

انواع بی اختیاری ادراری

برای اینکه سیستم ادراری عملکرد صحیحی داشته باشد ، باید تعدادی از اعصاب و ماهیچه ها هماهنگ با یکدیگر کار کنند . اگر یکی از اجزای این سیستم کار خود را به درستی انجام ندهد می تواند منجر به بی اختیاری ادرار شود. دو نوع شایع بی اختیاری ادرار عبارتندز : 1. بی اختیاری فشاری که در مواقع افزایش فعالیت ، و ایجاد اتفاقی که باعث فشار روی ناحیه شکم و مثانه قادر به مقاومت در مقابل این فشار اضافی نباشد اتفاق می افتد. 2. بی اختیاری فوریتی : که زمانی اتفاق می افتد که به فرد احساس شدید دفع ادرار دست می دهد ، به ط