فروشگاه شعبه پاسداران 09124946733
مقالات

مناسب سازی سرویس بهداشتی و توالت منزل برای سالمندان

سرویس بهداشتی منازل یک از مهمترین بخش های خانه می باشدکه به دلیل استفاده از مواد سخت و برنده مانند آینه ، شیر الات و کاشی و سرامیک در آن ، از اهمیت ویژه ای در بحث ایمن سازی منازل جهت استفاده سالمندان ، بیماران و معلولین برخوردار می باشد. افتادن و سر خوردن سالمند در سرویس بهداشتی به دلیل وجود این مواد ، باعث اسیب های جدی به سالمندان خواهد شد . در این مقاله به نحوه ایمن سازی و وسایل مرد نیاز جهت مناسب سازی محیط سرویس بهداشتی و توالت منازل پرداخته می شود.

استفاده از دستگیره های کمکی سالمند برای حفظ تعادل کامل و بدون ترس از خطر سقوط

با استفاده از دستگیره های کمکی سالمند در توالت ، شخص معلول ، بیمار و یا سالمند می تواند با کمک آنها ، به آسانی و با حفظ تعادل کامل و بدون ترس از خطر سقوط و افتادن بر روی توالت فرنگی و یا صندلی توالت فرنگی بنشیند و پس از اتمام کار از روی توالت فرنگی بلند شود . دستگیره های کمکی سالمند معمولا به دیوار کنار توالت نصب می شوند

با ناتوانی جنسی چه کنم ؟ راهنمای ساده و بی پرده برای آقایان

سوالات رایج آقایان در مورد پروتز الت کلوپلاست

فن آوری های نوین در حوزه سالمندان

با افزایش جمعیت سالمندان در جوامع و مواجه با پدیده سالمندی جامعه ، کشور های توسعه یافته به این نتیجه رسیده اند تا با به کارگیری فن آوری های نوین در حوزه سالمندان شرایط لازم در راستای افزایش استقلال سالمندان و فعال کردن آنها در اجتماع را به وجود آورند.

به چه دلایلی می بایست از سالمند در منزل نگهداری کنیم ؟

هزینه های بالای نگهداری سالمندان در بیمارستان ها و مراکز نگهداری از سالمندان و نقش مخرب روحی که این مراکز در سلامت روحی و روانی شخص سالمند ایفا می کنند بسیاری از خانواده ها را به این نتیجه رسانده که از سالمند خانواده خود در محیط منزل پذیرایی کنند.

چگونه سالمندان بیمار را از رختخواب بیرون آوریم ؟

نگهداری سالمندان در محیط خانه نیازمند آموزش صحیح مراقبت از سالمند درمنزل توسط شخصی که وظیفه نگهداری از سالمند بیمار را بر عهده گرفته است ؛ می باشد . شما با آموزش صحیح این فنون در کنار استفاده از وسایل کمکی و توانبخشی در حوزه نگهداری سالمندان در منزل خواهید توانست محیطی ایمن برای سالمندان و مراقب در محیط خانه فراهم آورید و از فشار ها و آسیب های جسمی و روانی که سلامت شما به عنوان مراقب و همچنین شخص سالمند را مورد تهدید قرار می دهد جلوگیری کنید. همچنین در نظر داشته باشید که نگهداری سالمندان در مراک

نقش فعالیت های مذهبی در دستیابی افراد به سالمندی سالم

با بالارفتن سطح سلامت جامعه و به طبع آن طول عمر بیشتر افراد ، بافت جمعیتی جوامع با افزایش سن رو به رو شده است . با افزایش جمعیت سالمندان ،یکی از مهمترین اهداف در این جوامع، فراهم کردن شرایطی می باشد تا افراد آن جامعه ، به هنگام رسیدن به سن سالمندی از سلامتی لازم برخوردار بوده و در اصطلاح سالمندی فعال ، موفق ، پویا و سالم باشند.

استفاده از تکنولوژی در جهت بهبود کیفیت زندگی سالمندان

استفاده از تکنولوژی در نگهداری و مراقبت از سالمندان در منزل و کنترل و ارزیابی سطح سلامتی آنها می تواند نقش به سزایی ایفا کند . تا بتوان از این افراد در داخل منزل و بدون نیاز به مراکز درمانی و مراقبتی ، نگهداری به عمل آورد . تکنولوژی های روز دنیا بالاخص اینترنت اشیائ می تواند در این زمینه بسیار حائز اهمیت باشد .

مناسب سازی محیط خانه جهت زندگانی ایمن سالمند تنها

بعضی از سالمندان مایلند که مستقل و بدون وابستگی به دیگران زندگی کنند. این تصمیم ، فرد سالمند و مراقب را دچار چالش های جدیدی می نماید . عواملی مانند تغییرات جسمانی ، روحی ، ایمنی محیط زیست ، مسائل پزشکی ، مسلئل اقتصادی و سایر معضلات می توانند این تصمیم زندگی تنها سالمند را تحت تاثیر قرار دهند. این فاکتورها توانایی فرد سالمند را تحت الشعاع قرار می دهد و اطرافیان را دچار سردرگمی می کند وو سوال مهمی را به وجود می آورد که آیا این فرد قادر است به تنهایی با فاکتورهای ذکر شده مقابله کند ؟ از آنجا که تصم

پیشگیری از افتادن سالمندان در منزل

برای پیشگیری از افتادن شخص که می تواند سبب آسیب های غیر قابل جبرانی مانند شکستن لگن خاصره و یا استخوان های دیگر شود، فرد مراقب می بایستی از هر وسیله استفاده کند.ترس از افتادن باعث کاهش تحرک و یا حتی بی تحرکی در فرد می شود. عدم تحرک خود می تواند خطر افتادن را افزایش دهد و هم چنین منجر به مسائل جدی سلامتی ، مانند ترومبوز سیاهرگ های عمقی ( تشکیل لخته خون مخصوصا در پاها ) کاهش عملکرد کلیه ها ، کاهش متابولیسم و بالاخره کاهش کیفیت حیات شود.

نقل و انتقال سالمندان فاقد حرکت

جهت حرکت دادن فرد از بستر و جا به جا کردن او ، مراقب احتیاج به آموزش و قدرت بدنی دارد. بدون آموزش فرد مراقب به اسانی در معرض اسیب عضلات و استخوان کمر قرار دارد. جهت حرکت کردن فرد از بستر و قرار دادن وی بر روی ویلچر ، مراقب به اموزش توسط پرستار حرفه ای نیاز دارد.

مراقبت از مراقبین سالمندان در منزل

مراقبت از مراقبین سالمندان در منزل

در چه زمانی شما به عنوان  فرد مراقب از سالمند نیاز مند کمک تخصصی خواهید بود ؟

 

هنگامی که شما ، شخص مراقب از سالمند احساس افسردگی می کنید ؟

 

افسردگی ممکن است خطر ابتلا به بیماری های سخت مانند مشکلات قلبی عروقی را افزایش دهد . بعضی از نشانه های افسردگی عبارتندز :

1. احساس اندوه و اضطراب مداوم

2. احساس ناامیدی و بد بینی

3. احساس گناه و بی ارزشی و درماندگی

4. از دست دادن علاقه یا توانایی لذت بردن از سرگرمی ها و فعالیت هایی که قبلا لذت می بردید .

5 . بی علاقگی به بهداشت شخصی

6 . احساس خستگی یا کمبود انرژی به صورت روزانه

7. اختلال در تمرکز و به خاطر سپردن و تصمیم گیری

8 . بی خوابی یا بیداری صبح زود یا خوابیدن بیش از حد

9. بی اشتهایی و کاهش وزن یا خوش اشتهایی و افزایش وزن

10 . فکر کردن به مرگ و خود کشی یا اقدام به خودکشی

11. بی قراری و تحریک پذیری

 

علائمی که ذکر شد ، به ندرت به صورت منفرد حضور دارند و معمولا ترکیبی از آنها در فرد افسرده وجود دارد . اگر بیش از دو هفته ، پنج یا تعداد بیشتری از این علائم را مشاهده کرده اید ، ممکن است علت آن افسردگی باشد.

کمک گرفتن از دیگران برای کاهش مشکلات جسمی امری طبیعی است. هنگام که برای مدت طولانی از کسی در منزل نگهداری می کنید ، ممکن است ناراحت و آشفته شوید. این حق شما است . متخصصانی مانند مددکاران ، مشاوران ، روحانیان ،روان پزشکان و پزشکان وجود دارند که مهارت و تجربه کافی برای کمک به افراد افسرده را دارند . آن ها می توانند شما را در ارزیابی و تشخیص بیماری افسردگی یاری دهند و برای دریافت کمک های تخصصی بیشتر ، توصیه های لازم را به شما ارائه کنند. حتی ممکن است برای مدت زمان کوتاهی برای شما دارو تجویز کنند.

 

بعضی از راه های مقابله با افسردگی مراقبین سالمندان

 

  • اگر شما به عنوان فرد پرستار از سالمند برای از بین بردن افسردگی خود و یا فرسودگی شغلی ، اقدامی انجام ندهید ، بدون آنکه خود متوجه باشید خودتان و شخص سالمند را خسته کرده اید .
  • از میان دوستان یا همکاران یا همسایگان کسی را انتخاب کنید که به او اعتماد و اطمینان دارید و درباره احساسات و مشکلات احساسی خود با او صحبت کنید.
  • اهدافتان را واقع بینانه تنظیم کنید. بپذیرید که ممکن است به کمک مراقبتی نیاز داشته باشید و بگذارید دیگران در برخی از وظایف نگهداری از سالمند به شما کمک کنند.
  • دیدگاه خود را عوض کنید. به مسائل و مشکلات زندگی و مراقبت از سالمند با دیدی مثبت نگاه کتید.مهم نحوه مواجهه شما با مشکلات است . به این بیندیشید که هر مشکلی راه حلی دارد و در جستجوی حل مسئله باشید.
  • در حال زندگی کنید. خاطرات تلخ گذشته را فراموش کنید و نگران آینده نباشید ؛ ولی برای آینده برنامه ریزی کنید.
  • سبک زندگی سالمی انتخاب کنید .
  • از ورزش و نرمش غفلت نکنید. هر گونه فعالیت و تحرک جسمی ، حالتان را بهتر خواهد کرد . اگر هنگام پیاده روی افکار منفی به شما هجوم می آورد ، می توانید ورزش دیگری انتخاب کنید.
  • افکار و احساسات خود را بنویسید.
  • در زندگی هدف داشته باشید.
  • اهداف را دسته بندی کنید. اهداف واقع بینانه داشته باشید. اهداف سخت و مشکل برای خود تعیین نکنید و مسئولیت های بیش از توان تان را به دوش نگیرید . از خود انتظار زیادی نداشته باشید. هر روز هدفی کوچک برای خود تعیین کنید و سعی کنید به آن برسید . به یاد داشته باشید اگر افسردگی انرژی و انگیزه ما را کاهش می دهد ، حتی کاری کوچک در روز به شما کمک می کند احساس بهتری داشته باشید.
  • با خودو شخص سالمندی که وظیفه مراقبت و پرستاری از آن را به عهده گرفته اید دوست و مهربان باشید و خود و یا سالمند را سرزنش نکنید.
  • اعتقادات مذهبی خود را تقویت کنید و به خدا توکل کنید و بدانید که مراقبت از شخص سالمند به ویژه اگر شخص سالمند پدر و یا مادر شما باشد از اجر و پاداشی بیکران در نزد خدا وند بخشنده برخوردار می باشد .

 

دوم : هنگامی که شما در احساسات خود غوطه ور هستید و مطمئن نیستید بتوانید این احساسات را کنترل کنید.

 

بهتر است از نزدیک ترین مرکز ارائه خدمات به سالمندان درخواست کمک کنید. مددکاران اجتماعی یا مشاوران مستقر در این دفاتر که با سرویس های  خدماتی پیرامون شما آشنایی کامل دارند ، قادر هستند خدمات مختلفی به شما معرفی کنند ، خدماتی از قبیل مراقب جانشین برای شما که یعنی کسی به جای شما کارهای مراقبت از سالمند را در منزل انجام می دهد. شما می توانید از مرخصی موقت استفاده کنید و به کارهای شخصی خود برسید.

 

سوم : شما برای انتقال فرد سالمند به خانه سالمندان و محیط های دیگر مراقبتی به راهنمایی و اطلاعات نیاز دارید .

 

مددکاران اجتماعی معمولا درباره خانه سالمندان موجود در منطقه شما اطلاعات کافی دارند ، اطلاعاتی از قبیل هزینه و همچنین نوع و چگونگی خدمات رسانی به خانواده و شخص سالمند.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  • وسایل کمکی نگهداری افراد آلزایمری در خانه
  • نگهداری سالمند در منزل
  • مراقبت از سالمندان در منزل
  • وسایل کمکی جهت نگهداری سالمند در منزل
  • مراقبت ازپرستاران سالمندان
  • چگونه از مراقب سالمند محافظت کنیم
  • تضمین سلامتی مراقبین از سالمندان
نظرات کاربران
ارسال نظر