چگونه تخت منزل را به تخت بیمارستانی تبدیل کنیم ؟
تخت خواب یکی از کارامد ترین وسایلی می باشد که شخص سالمند و یا بیمار در زمان بستری بودن در منزل ساعات طولانی را بر روی آن می گذراند . بسیاری از سالمندان در منزل ، دارای یک تخت خواب معمولی می باشند ولی این تخت خواب در زمان بیماری و یا از کار افتادگی مناسب شرایط ایشان نخواهد بود . بهترین نوع تخت برای سالمندان و بیماران ، استفاده از تخت خواب های بیمارستانی می باشد . تخت خواب های بیمارستانی در انواع و اقسام مختلف در بازار موجود می باشد که از انواع آن به تخت های بیمارستانی مکانیکی و یا تختهای بیمار برقی می توان اشاره کرد . تخت بیمار اعم از برقی و یا مکانیکی به تخت خواب های یک شکن ، دو شکن و سه شکن تقسیم می شوند . تهیه این تخت ها برای بیمار دارای هزینه هایی سنگین می باشد علاوه بر آن که پس از بهبودی و پایان دوران بیماری و یا سالمندی به عنوان یک کالای بی مصرف و بلا استفاده می تواند فضای زیادی از خانه شما را اشغال کند.
خرید و تهیه تخت های بیمارستانی برای تمامی سالمندان و بیماران توصیه نمی شود . اگر شرایط بیمار شما بسیار حاد می باشد و یا اینکه از شرایط جسمانی و بیماری خاصی رنج می برد و یا اینکه دارای وزن سنگینی می باشد پیشنهاد ما استفاده از تخت خواب های بیمارستانی می باشد . همچنین شرایط جسمانی فرد مراقب و یا پرستار سالمند نیز در انتخاب تخت برای بیمار می تواند بسیار حائز اهمیت باشد . ولی در شرایط که دوران بیماری کوتاه بوده و پس از طی آن ، شرایط بهبودی حاصل می شود و یا اینکه امید به زندگی بیمار و یا سالمند بسیار کم رنگ بوده و در اصطلاح بیمار از طرف اطبا جواب شده اند پیشنهاد ما تبدیل تخت خواب سالمند به یک تخت خواب بیمارستانی می باشد .
یکی از خصوصیات تخت های بیمارستانی ، بلند شدن و قابل تنظیم بودن قسمت بالا تنه تخت می باشد که به وسیله ان می توان وضعیت بدن بیمار را جهت خوراندن دارو و یا غذا از حالت خوابیده به صورت نشسته در آورد . برای جایگزین کردن این مزیت ما استفاده از پشتی تکیه گاه قابل تنظیم تخت بیمار را به شما پیشنهاد می کنیم . پشتی تخت بیمار یک وسیله کاملا پرتابل و سبک می باشد که به شما کمک می کند تا هر زمان که نیاز بود از آن در قسمت پشت بیمار بهره برده و بیمار را بدون استفاده از بالش و پتو و تحمل مشقت زیاد ، به آسانی به صورت نشسته در آورید.پشتی تکیه گاه تخت بیمار قابلیت تحمل وزن بالا داشته و به شما این امکان را می دهد تا پشتی را در سه حالت متفاوت تنظیم کنید تا راحتی بیشتری را به شخص سالمند هدیه کنید .
از دیگر خصوصیات تخت های بیمارستانی وجود بد ساید در دو طرف تخت می باشد که از افتادن بیمار از روی تخت خواب جلوگیری می کند . ما برای جایگزین کردن بدساید تخت های بیمارستانی ، استفاده از محافظ های فلزی کنار تخت بیمار را پیشنهاد می کنیم . محافظ های فلزی کنار تخت در دو ارتفاع 45 و 55 سانتیمتری تولید می شود . اگر ارتفاع تشک تخت شما تا 15 سانتیمتر باشد ما استفاده از محافظ کنار تخت با ارتفاع 45 سانتیمتری را پیشنهاد می کنیم و اگر ارتفاع تشک تخت بیمار بین 15 تا 30 سانتیمتر باشد ، استفاده از محافظ کنار تخت 55 سانتیمتری پیشنهاد می شود . استفاده از محافظ کنار تخت بیمار به شخص سالمند کمک می کند تا همانند یک دستگیره محکم از ان استفاده کرده ، بسیار اسان تر بنشیند و راحتر دراز بکشد . از طرف دیگر این گارد کنار تختی مانع از افتادن بیمار در حین خواب از روی تخت خواب می گردد .
اگر شما در منزل خود از شخصی مراقبت می کنید که دارای بیماری روانی و یا آلزایمر می باشد و امکان ان می رود که در طول روز و بالاخص در هنگام شب از روی تخت پایین آمده و مرتکب اعمالی خطرناک شود که سلامتی خود و دیگران را به خطر اندازد ما استفاده از محافظ کنار تخت بد ساید را پیشنهاد می کنیم . شما می توانید تخت را از سه طرف به وسیله دیوار محصور کرده و از طرف دیگر به وسیله قرار دادن دو یا سه محافظ کنار تختی از پایین آمدن شخص از روی تخت جلوگیری کنید . محافظ های کنار تخت بیمار نیازی به نصب کردن ندارد شما برای نصب محافظ تخت سالمند کافیست تا تشک را بلند کرده و قاعده افقی 80 سانتیمتری محافظ تخت را در زیر تشک قرار دهید . شکل هندسی ال شکل محافظ کنار تخت به تنهایی تعادل کافی جهت ایستادن بدون نیاز به نصب را ایجاد می کند همچنین قرار گرفتن وزن تشک و شخص بیمار خوابیده بر روی تخت نیز مانع از تکان خوردن و افتادن محافظ کنار تخت خواهد شد . شما می توانید جهت هر گونه راهنمایی و مشاوره با شماره 09124946733 تماس حاصل فرمائید . هدف ما در تیم همیار پزشکی مدیکال بازار فراهم کردن بهترین شرایط برای زندگانی آسان تر و ایمن تر برای سالمندان و بیماران در منزل و محیط های شهری می باشد .