عوارض نشستن طولانی بر روی صندلی

توسط:
به اشتراک گذاری در:

تخریب سیستم های داخلی بدن

 

  • امراض قلب

 

در اثر نشستن طولانی مدت ، عضلات بدن انسان چربی کمتری می سوزاند و سرعت گردش خون در بدن بسیار کاهش می یابد . این مسئله موجب می گردد تا اسیدهای چرب به راحتی در قلب و اطراف آن انباشته گردند . نشستن طولانی مدت ارتباط مستقیم با افزایش فشار خون و کلسترول بالا دارد . افرادی که مدام به طور نشسته کار می کنند به خاطر عدم فعالیت دو برابر بیشتر مستعد مبتلا شدن به بیماری های قلبی و عروقی در مقایسه با افراد فعال هستند .

 

  • پر کاری لوزالمعده

 

لوزالمعده تولید کننده انسولین در بدن انسان است . انسولین هورمونی است که وظیفه انتقال گلوکز به سلول های بدن برای تولید انرژی را بر عهده دارد . اما سلول های بدن در عضلات تنبل و غیر فعال به سرعت به انسولین پاسخ نمی دهند و در نتیجه لوزالمعده پشت سر هم در حال تولید انسولینی است که استفاده نمی شود . این امر در نهایت منجر به بیماری دیابت و امراض دیگر می شود. در تحقیقی در سال 2011 نشان داده شد که بعد از یک روز بی تحرکی و نشستن طولانی مدت ، پاسخ سلول های بدن به انسولین کاهش داشته است .

 

  • سرطان روده بزرگ

 

تحقیقات زیادی نشان داده اند که نشستن طولانی مدت با خطر ابتلا به سرطات روده بزرگ ، سینه و رحم ارتباط مستقیمی دارد . علت آن تا کنون نا شناخته باقی مانده ، اما یک نظریه این است که انسولین زیادی منجر به تحریک و رشد سلول ها ی مضر می شود. در مقابل نظریه دیگر این است که حرکات منظم و فعالیت بدنی منجر به افزایش آنتی اکسیدان های طبیعی در بدن شده که سلول های مضر  که به صورت بالقوه منجر به سزطان می شوند را از بین می برند .

 

تحلیل عضلانی

 

  • شل شدن شکم

 

زمانی که شما راه می روید و یا حتی سر پا می ایستید ، عضلات شکمتان شما را در حالت راست قامت نگه می دارند . اما زمانی که شما بر روی صندلی می نشینید یا اصطلاحا لم می دهید ، این عضلات غیر فعال و بلا استفاده هستند . در این وضعیت عضلات پشت بدن کشیده و عضلات شکم شل می شوند . این شرایط منجر به تخریب ساختار بدن و خمیدگی بیش از اندازه ستون فقرات می شود که به عنوان لوردوز بیش از اندازه یا گوژ پشتی شناخته شده است .

 

  • سفت شدن مفصل لگن

 

انعطاف پذیری مفاصل لگن به حفظ نعادل بدن انسان کمک می کند. اما افرادی که دائما به طور نشسته کار می کنند عضلات لگن آنها در قسمت قدامی مستعد کوتاه شدن و حتی سفت شدن می باشد . در این حالت دامنه حرکتی مفصل و طول گام های فرد کاهش می یابد . تحقیقات متعددی نشان داده اند که بی تحرکی مفصل لگن یکی از دلایل اصلی افتادن یا سقوط کردن افراد مسن است .

 

  • شل شدن باسن

 

در وضعیت نشسته عضلات باسن کاملا غیر فعال هستند و رفته رفته به این شرایط عادت می کنند . باسن های شل تعادل بدن شما را بهم می زند ، قدرت شما را در راه رفتن کم می کند و در نهایت به این منجر می شود که نتوانید قدم های محکم را بر دارید .

 

اختلالات پا

 

  • گردش خون ضعیف در عضلات پا

 

نشستن به مدت طولانی سرعت گردش خون را در بدن کاهش داده که این مسئله باعث می شود پاهای انسان همانند یک استخر ، خون و مایعات بدن را در خود نگه دارد . ماحصل آن مشکلات متعددی از جمله ورم مفاصل ، واریس رگ ها ، تا موارد حادتر مثل خون مردگی که به عنوان ترومبوزیر رگ های عمیق شناخته شده ، می باشد .

 

  • نرمی استخوان

 

فعالیت بدنی ، مانند راه رفتن و دویدن باعث می شوند که اسنخوان های مفصل ران و اندام تحتانی ضخیم تر ، قوی تر و متراکم تر شوند . حتی دانشمندان به نوعی ، موج جدید پوکی استخوان را به عدم تحرک افراد نسبت می دهند .

 

مرگ و میر ناشی از نشستن

 

در مطالعه ای که هشت سال و نیم به طول انجامید نشان داده شده که افرادی که بیشتر تلویزیون نگاه می کنند ، 61 درصد بیشتر از کسانی که کمتر از یک ساعت در روز تلویزیون نگاه می کنند در معرض خطر مرگ قرار دارند .

 

مشکلات بالا تنه

 

  • مغز مه آلود

 

فعالیت بدنی و حرکت عضلات منجر به پمپ شدن خون تازه ای که سرشار از اکسیژن بوده منجر به آزاد سازی ترکیبات مختلف شیمیایی در مغز و احساس سر حالی و سر خوشی در فرد می شود . زمانی که به مدت طولانی در جایی نشسته باشیم . سرعت تمام فرایندهای فوق از جمله عملکرد مغز در بدن انسان کند می شود .

 

  • کشیدگی گردن

 

زمانی که در محل کار به طور مدام در حالت نشسته کار می کنید ، به طور نا خود آگاه سر و گردن خود را به سمت میز یا کیبورد کامپیوتر خود خم می کنید .همچنین موعی که به طور همزمان در حال نوشت و یا تایپ کردن هستید و گوشی تلفن خود را با سر نگه می دارید و گفتگو می کنید ، در واقع دارید مهره های ناحیه گردنی خود را در یک وضعیت نا درست و نا متعادل قرار می دهید .

 

  • درد ناحیه پشت و شانه

 

این تنها گردن نیست که در وضعیت نا متعادل قرار می گیرد . یه جلو آمدن گردن موجب باز یا کشیده شدن بیش از اندازه شانه و عضلات پشت ، بالاخص عضله ذوزنقه ای که گردن و شانه ها را به هم می رساندمی شود . این شرایط نا متعادل در نهایت یکی از دلایل درد ناحیه پشت و شانه است .

 

  • آسیب های دیسک کمر

 

افرادی که مدت زیادی در حالت نشسته هستند بیشتر مستعد خطر فتق دیسک کمر می باشند . عضله ای با نام پسواس از روی حفره شکمی عبور می کند و زمانی که منقبض یا سفت می شود، بخش فوقانی ستون فقرات را به سمت جلو می کشد. در این شرایط وزن قسمت بالایی بدن به جای اینکه به طور طبیعی در کل سطح ستون فقرات توزیع شود . به طور کامل طبیعی در کل سطح ستون فقرات توزیع شود. به طور کامل بر روی ایشیال توبروزیتی یا استخوان نشیمنگاهی قرار می گیرد .

 

روش صحیح نشستن بر روی صندلی

 

اگر که مجبورید بیشتر کارهایتان را به طور نشسته انجام دهید ، سعی کنید که درست بر روی صندلی بنشینید . همان طور که مادرمان همیشه می گوید  : راست بنشین  . سعی کنید روی چیزهای نرم یا لرزان مل توپ تمرین یا حتی یک صندلی بدون پشتی بنشینید تا بدین طریق عضلات اصلی بدن شما فعال باشند. همیشه راست بنشینید و کف پاهتیتان را روی زمین در جلوی خود قرار دهید تا بتوانید حدود یک چهارم وزن بدنتان را تحمل کنند. عضلات خم کننده مفصل ران را به مدت سه دقیقه برای هر طرف در هر روز مانند تصویر روبرو کش دهید ، سعی کنید در هنگام پخش تبلیغات تلویزیون حتما راه بروید . حتی حرکتی با سرحت حلزون می تواند دو برابرکالری در مقایسه با نشستن در بدن شما بسوزاند و قطعا تمرین و فعالیت بیشتر خیلی بهتر است . سعی کنید در محل کار وضعیت خود را دائما بین نشسته و ایستاده تغییر دهید . اگر نمی توانید ، هرنیم ساعت بایستید یا راه بروید. سعی کنید وضعیت های تمرینی یوگا را اجرا کنید. تمرین پشت گود و پشت گربه ای را برای بهبود خم شدن و باز شدن عضلات پشت خود انجام دهید.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


سبد خرید
    سفارش شما

    جمع سبد : 0