فروشگاه شعبه پاسداران 09124946733
مقالات

مناسب سازی سرویس بهداشتی و توالت منزل برای سالمندان

سرویس بهداشتی منازل یک از مهمترین بخش های خانه می باشدکه به دلیل استفاده از مواد سخت و برنده مانند آینه ، شیر الات و کاشی و سرامیک در آن ، از اهمیت ویژه ای در بحث ایمن سازی منازل جهت استفاده سالمندان ، بیماران و معلولین برخوردار می باشد. افتادن و سر خوردن سالمند در سرویس بهداشتی به دلیل وجود این مواد ، باعث اسیب های جدی به سالمندان خواهد شد . در این مقاله به نحوه ایمن سازی و وسایل مرد نیاز جهت مناسب سازی محیط سرویس بهداشتی و توالت منازل پرداخته می شود.

استفاده از دستگیره های کمکی سالمند برای حفظ تعادل کامل و بدون ترس از خطر سقوط

با استفاده از دستگیره های کمکی سالمند در توالت ، شخص معلول ، بیمار و یا سالمند می تواند با کمک آنها ، به آسانی و با حفظ تعادل کامل و بدون ترس از خطر سقوط و افتادن بر روی توالت فرنگی و یا صندلی توالت فرنگی بنشیند و پس از اتمام کار از روی توالت فرنگی بلند شود . دستگیره های کمکی سالمند معمولا به دیوار کنار توالت نصب می شوند

با ناتوانی جنسی چه کنم ؟ راهنمای ساده و بی پرده برای آقایان

سوالات رایج آقایان در مورد پروتز الت کلوپلاست

فن آوری های نوین در حوزه سالمندان

با افزایش جمعیت سالمندان در جوامع و مواجه با پدیده سالمندی جامعه ، کشور های توسعه یافته به این نتیجه رسیده اند تا با به کارگیری فن آوری های نوین در حوزه سالمندان شرایط لازم در راستای افزایش استقلال سالمندان و فعال کردن آنها در اجتماع را به وجود آورند.

به چه دلایلی می بایست از سالمند در منزل نگهداری کنیم ؟

هزینه های بالای نگهداری سالمندان در بیمارستان ها و مراکز نگهداری از سالمندان و نقش مخرب روحی که این مراکز در سلامت روحی و روانی شخص سالمند ایفا می کنند بسیاری از خانواده ها را به این نتیجه رسانده که از سالمند خانواده خود در محیط منزل پذیرایی کنند.

چگونه سالمندان بیمار را از رختخواب بیرون آوریم ؟

نگهداری سالمندان در محیط خانه نیازمند آموزش صحیح مراقبت از سالمند درمنزل توسط شخصی که وظیفه نگهداری از سالمند بیمار را بر عهده گرفته است ؛ می باشد . شما با آموزش صحیح این فنون در کنار استفاده از وسایل کمکی و توانبخشی در حوزه نگهداری سالمندان در منزل خواهید توانست محیطی ایمن برای سالمندان و مراقب در محیط خانه فراهم آورید و از فشار ها و آسیب های جسمی و روانی که سلامت شما به عنوان مراقب و همچنین شخص سالمند را مورد تهدید قرار می دهد جلوگیری کنید. همچنین در نظر داشته باشید که نگهداری سالمندان در مراک

نقش فعالیت های مذهبی در دستیابی افراد به سالمندی سالم

با بالارفتن سطح سلامت جامعه و به طبع آن طول عمر بیشتر افراد ، بافت جمعیتی جوامع با افزایش سن رو به رو شده است . با افزایش جمعیت سالمندان ،یکی از مهمترین اهداف در این جوامع، فراهم کردن شرایطی می باشد تا افراد آن جامعه ، به هنگام رسیدن به سن سالمندی از سلامتی لازم برخوردار بوده و در اصطلاح سالمندی فعال ، موفق ، پویا و سالم باشند.

استفاده از تکنولوژی در جهت بهبود کیفیت زندگی سالمندان

استفاده از تکنولوژی در نگهداری و مراقبت از سالمندان در منزل و کنترل و ارزیابی سطح سلامتی آنها می تواند نقش به سزایی ایفا کند . تا بتوان از این افراد در داخل منزل و بدون نیاز به مراکز درمانی و مراقبتی ، نگهداری به عمل آورد . تکنولوژی های روز دنیا بالاخص اینترنت اشیائ می تواند در این زمینه بسیار حائز اهمیت باشد .

مناسب سازی محیط خانه جهت زندگانی ایمن سالمند تنها

بعضی از سالمندان مایلند که مستقل و بدون وابستگی به دیگران زندگی کنند. این تصمیم ، فرد سالمند و مراقب را دچار چالش های جدیدی می نماید . عواملی مانند تغییرات جسمانی ، روحی ، ایمنی محیط زیست ، مسائل پزشکی ، مسلئل اقتصادی و سایر معضلات می توانند این تصمیم زندگی تنها سالمند را تحت تاثیر قرار دهند. این فاکتورها توانایی فرد سالمند را تحت الشعاع قرار می دهد و اطرافیان را دچار سردرگمی می کند وو سوال مهمی را به وجود می آورد که آیا این فرد قادر است به تنهایی با فاکتورهای ذکر شده مقابله کند ؟ از آنجا که تصم

پیشگیری از افتادن سالمندان در منزل

برای پیشگیری از افتادن شخص که می تواند سبب آسیب های غیر قابل جبرانی مانند شکستن لگن خاصره و یا استخوان های دیگر شود، فرد مراقب می بایستی از هر وسیله استفاده کند.ترس از افتادن باعث کاهش تحرک و یا حتی بی تحرکی در فرد می شود. عدم تحرک خود می تواند خطر افتادن را افزایش دهد و هم چنین منجر به مسائل جدی سلامتی ، مانند ترومبوز سیاهرگ های عمقی ( تشکیل لخته خون مخصوصا در پاها ) کاهش عملکرد کلیه ها ، کاهش متابولیسم و بالاخره کاهش کیفیت حیات شود.

نقل و انتقال سالمندان فاقد حرکت

جهت حرکت دادن فرد از بستر و جا به جا کردن او ، مراقب احتیاج به آموزش و قدرت بدنی دارد. بدون آموزش فرد مراقب به اسانی در معرض اسیب عضلات و استخوان کمر قرار دارد. جهت حرکت کردن فرد از بستر و قرار دادن وی بر روی ویلچر ، مراقب به اموزش توسط پرستار حرفه ای نیاز دارد.

وسایل کمک توانبخشی برای زندگی روزانه سالمندان و معلولان

وسایل کمک توانبخشی  برای زندگی روزانه سالمندان و معلولان

امروزه به منظور کمک به افراد دارای معلولیت و کم توان و سالمندان ، برای زندگی روزمره بیش از هزاران محصول در زمینه کمک توانبخشی طراحی و ساخته شده است . تنوع و کثرت محصولات سبب شده که ارائه راهنمائی جامع و کاملی برای معرفی تجهیزات مربوط به توانبخشی سالمندان و معلولین میسر نباشد . اما خوشبختانه سالمندان و معلولین محترم و خانواد های آنها ، علاوه بر استفاده از کاتالوگ های محصولات توابخشی شرکت های مختلف ، از طریق سایت های مختلف که توسط تولید کنندگان در سراسر ارائه می گردد ،می توانند اطلاعات زیادی را از طریق منابع مختلف کسب نمایند از طرف دیگر گروهی از افراد دارای معلولیت نیاز های ویژه ای دارند ، تا بتوانند زندگی با کیفیت تزی داشته باشند و با راحتی و ایمنی بیشتری زندگی نمایند . لذا بر آورد و تامین این نیازها ، طراحان ، تولیدکنندگان  و متخصصین امر را بر آن داشت تا در جهت تامین نیاز به لوازم ، وسایل و تجهیزات کمک توانبخشی در حوزه سالمندان و معلولین و افراد مبتلا به بیماری ام اس  گامی موثر و اقدامی عاجل به عمل آورند . هر چند علیرغم تمامی این تلاش ها ، متاسفانه به دلیل تحریم های کشور و ضعف در زمینه تولید لوازم توانبخشی از یک سو و از طرف دیگر به دلیل کثرت و عدم تشابه توانمندی افراد دارای معلولیت و عدم توان بهره گیری از وسایل و تجهیزات هماهنگ ، همگن و مشابه برای تمامی این افراد ، لذا نیاز به طراحی و ابداع لوازم و وسایل جدید همراه با تکنولوژی را نیازمبرم جامعه به سرعت رو به رشد سالمند و افراد دارای معلولیت می باشد .

 

ما در تیم همیار پزشکی مدیکال بازار بر اساس نیاز مبرم جامعه سالمند و معلول کشور به استفاده از لوازم و وسابل کمکی توانبخشی  تصمیم بر آن گرفتیم تا با تهیه مجموعه مقالاتی با عنوان وسایل کمکی برای زندگی روزانه افراد دارای معلولیت و سالمندان با کد اختصاری ADL ، عزیزان دارای معلولیت و سالمند ، مراقبین و پرستاران افراد سالمند و دارای معلولیت و خانواده های این عزیزان  را با تجهیزات ساخته شده در این حوزه اشنا کنیم . از طرف دیگر متخصصین ما در تیم همیار پزشکی مدیکال بازار سعی کرده اند تا با جمع آوری مجموعه ای کامل و جامع از لوازم کمک توانبخشی در حوزه توانمند سازی سالمندان و معلولین در اصناف مختلف در گوشه گوشه بازار، گامی در جهت فراهم سازی شرایط زندگی ایمن و آسان برای سالمندان و معلولین برداشته و نیاز های ایشان را در زمینه مناسب سازی محیط زندگی فراهم آوریم .

 

وسایل و تجهیزاتی که در زندگی روزمره افراد دارای معلولیت و سالمندان تسهیلات مناسب لیجاد کند ، در دنیا با نام وسایل کمک توانبخشی یا Activities Daily Living یا به اختصار ADL شناخته می شوند که به معرفی تک تک آنها می پردازیم . برای دسترسی آسان تر و راهنمایی بهتر شما عزیزان به وسایل کمک توانبخشی مورد نیاز خود سعی کرده ایم تا تجهیزات متنوع با کارایی های مشابه را در دسته بندی های مختلف قرار داده تا شما با کلیک بر روی هر دسته با لوازم کمک توانبخشی مورد نیاز در آن  دسته آشنا شوید .

 

دسته بندی وسایل کمک توانبخشی برای زندگی روزانه افراد دارای معلولیت و سالمندان

 

  • وسایل کمک توانبخشی سالمندان و معلولین برای در های ورودی
  • وسایل و تجهیزات مورد نیاز سالمندان و معلولین در منزل
  • وسایل مورد نیاز برای نشستن راحت تر سالمندان و معلولین
  • تجهیزات مورد نیاز سالمندان و معلولین در آشپزخانه
  • تجهیزات مورد نیاز سالمندان و معلولین جهت خوردن غذا و آشامیدن
  • تجهیزات و لوازم مورد نیاز معلولین و سالمندان درجهت استفاده آسانتر و ایمن تر از سرویس بهداشتی
  • تجهیزات مورد نیاز سالمندان و معلولان در حمام و استفاده از وان
  • وسایل مورد نیاز سالمندان و معلولان در زمینه جا به جایی ویلچر و صندلی چرخدار
  • وسایل مورد نیاز سالمندان و معلولین در استفاده از صندلی چرخدار
  • وسایل و تچهیزات خاص برای افراد سالمند و معلول بر روی صندلی چرخدار
  • تختخواب سالمندان و معلولین و تجهیزات مربوط به آن
  • وسایل مورد نیاز برای ایستادن سالمندان و معلولین
  • انواع آسانسورها ، بالابرها و رمپ های مورد استفاده سالمندان و معلولان ویلچری
  • وسایل و تجهیزات سالمندان و معلولین در زمان استفاده از خودروی  شخصی
  • وسابل و نجهیزات مورد نیاز سالمندان و معلولین در زمان استفاده از اتوبوس ، قطار و وسایل حمل و نقل عمومی
  • وسایل و تجهیزات مورد نیاز سالمندان و معلولین برای تعدیل فشار و جلوگیری از زخم های فشاری بستر و استفاده از تشک مواج
  • کالسکه کودک برای مادران دارای معولیت
  • انواع پوشینه بی اختیاری بزرگسالان
  • تجهیزات مورد نیاز معلولان در محل کار
  • میزهای پرتابل و چند منظوره برای سالمندان و افراد دارای معلولیت
  • انواع دستگیره های کمکی و انبرک برای استفاده سالمندان و افراد دارای معلولیت
  • تجهیزات وبژه نابینایان و کم بینایان
  • تجهیزات و وسایل ورزشی ویژه افراد داری معلولیت
  • وسایل و تجهیزات باغبانبی برای افراد سالمند و معلولین
  • وسایل مورد نیاز سالمندان و افراد دارای معلولیت برای پوشیدن جوراب
  • وسایل مخصوص سالمندان و معلولان برای آسان پوشیدن و بیرون آوردن لباس و کفش

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


نظرات کاربران
ارسال نظر