فروشگاه شعبه پاسداران 09124946733
مقالات

مناسب سازی سرویس بهداشتی و توالت منزل برای سالمندان

سرویس بهداشتی منازل یک از مهمترین بخش های خانه می باشدکه به دلیل استفاده از مواد سخت و برنده مانند آینه ، شیر الات و کاشی و سرامیک در آن ، از اهمیت ویژه ای در بحث ایمن سازی منازل جهت استفاده سالمندان ، بیماران و معلولین برخوردار می باشد. افتادن و سر خوردن سالمند در سرویس بهداشتی به دلیل وجود این مواد ، باعث اسیب های جدی به سالمندان خواهد شد . در این مقاله به نحوه ایمن سازی و وسایل مرد نیاز جهت مناسب سازی محیط سرویس بهداشتی و توالت منازل پرداخته می شود.

استفاده از دستگیره های کمکی سالمند برای حفظ تعادل کامل و بدون ترس از خطر سقوط

با استفاده از دستگیره های کمکی سالمند در توالت ، شخص معلول ، بیمار و یا سالمند می تواند با کمک آنها ، به آسانی و با حفظ تعادل کامل و بدون ترس از خطر سقوط و افتادن بر روی توالت فرنگی و یا صندلی توالت فرنگی بنشیند و پس از اتمام کار از روی توالت فرنگی بلند شود . دستگیره های کمکی سالمند معمولا به دیوار کنار توالت نصب می شوند

با ناتوانی جنسی چه کنم ؟ راهنمای ساده و بی پرده برای آقایان

سوالات رایج آقایان در مورد پروتز الت کلوپلاست

فن آوری های نوین در حوزه سالمندان

با افزایش جمعیت سالمندان در جوامع و مواجه با پدیده سالمندی جامعه ، کشور های توسعه یافته به این نتیجه رسیده اند تا با به کارگیری فن آوری های نوین در حوزه سالمندان شرایط لازم در راستای افزایش استقلال سالمندان و فعال کردن آنها در اجتماع را به وجود آورند.

به چه دلایلی می بایست از سالمند در منزل نگهداری کنیم ؟

هزینه های بالای نگهداری سالمندان در بیمارستان ها و مراکز نگهداری از سالمندان و نقش مخرب روحی که این مراکز در سلامت روحی و روانی شخص سالمند ایفا می کنند بسیاری از خانواده ها را به این نتیجه رسانده که از سالمند خانواده خود در محیط منزل پذیرایی کنند.

چگونه سالمندان بیمار را از رختخواب بیرون آوریم ؟

نگهداری سالمندان در محیط خانه نیازمند آموزش صحیح مراقبت از سالمند درمنزل توسط شخصی که وظیفه نگهداری از سالمند بیمار را بر عهده گرفته است ؛ می باشد . شما با آموزش صحیح این فنون در کنار استفاده از وسایل کمکی و توانبخشی در حوزه نگهداری سالمندان در منزل خواهید توانست محیطی ایمن برای سالمندان و مراقب در محیط خانه فراهم آورید و از فشار ها و آسیب های جسمی و روانی که سلامت شما به عنوان مراقب و همچنین شخص سالمند را مورد تهدید قرار می دهد جلوگیری کنید. همچنین در نظر داشته باشید که نگهداری سالمندان در مراک

نقش فعالیت های مذهبی در دستیابی افراد به سالمندی سالم

با بالارفتن سطح سلامت جامعه و به طبع آن طول عمر بیشتر افراد ، بافت جمعیتی جوامع با افزایش سن رو به رو شده است . با افزایش جمعیت سالمندان ،یکی از مهمترین اهداف در این جوامع، فراهم کردن شرایطی می باشد تا افراد آن جامعه ، به هنگام رسیدن به سن سالمندی از سلامتی لازم برخوردار بوده و در اصطلاح سالمندی فعال ، موفق ، پویا و سالم باشند.

استفاده از تکنولوژی در جهت بهبود کیفیت زندگی سالمندان

استفاده از تکنولوژی در نگهداری و مراقبت از سالمندان در منزل و کنترل و ارزیابی سطح سلامتی آنها می تواند نقش به سزایی ایفا کند . تا بتوان از این افراد در داخل منزل و بدون نیاز به مراکز درمانی و مراقبتی ، نگهداری به عمل آورد . تکنولوژی های روز دنیا بالاخص اینترنت اشیائ می تواند در این زمینه بسیار حائز اهمیت باشد .

مناسب سازی محیط خانه جهت زندگانی ایمن سالمند تنها

بعضی از سالمندان مایلند که مستقل و بدون وابستگی به دیگران زندگی کنند. این تصمیم ، فرد سالمند و مراقب را دچار چالش های جدیدی می نماید . عواملی مانند تغییرات جسمانی ، روحی ، ایمنی محیط زیست ، مسائل پزشکی ، مسلئل اقتصادی و سایر معضلات می توانند این تصمیم زندگی تنها سالمند را تحت تاثیر قرار دهند. این فاکتورها توانایی فرد سالمند را تحت الشعاع قرار می دهد و اطرافیان را دچار سردرگمی می کند وو سوال مهمی را به وجود می آورد که آیا این فرد قادر است به تنهایی با فاکتورهای ذکر شده مقابله کند ؟ از آنجا که تصم

پیشگیری از افتادن سالمندان در منزل

برای پیشگیری از افتادن شخص که می تواند سبب آسیب های غیر قابل جبرانی مانند شکستن لگن خاصره و یا استخوان های دیگر شود، فرد مراقب می بایستی از هر وسیله استفاده کند.ترس از افتادن باعث کاهش تحرک و یا حتی بی تحرکی در فرد می شود. عدم تحرک خود می تواند خطر افتادن را افزایش دهد و هم چنین منجر به مسائل جدی سلامتی ، مانند ترومبوز سیاهرگ های عمقی ( تشکیل لخته خون مخصوصا در پاها ) کاهش عملکرد کلیه ها ، کاهش متابولیسم و بالاخره کاهش کیفیت حیات شود.

نقل و انتقال سالمندان فاقد حرکت

جهت حرکت دادن فرد از بستر و جا به جا کردن او ، مراقب احتیاج به آموزش و قدرت بدنی دارد. بدون آموزش فرد مراقب به اسانی در معرض اسیب عضلات و استخوان کمر قرار دارد. جهت حرکت کردن فرد از بستر و قرار دادن وی بر روی ویلچر ، مراقب به اموزش توسط پرستار حرفه ای نیاز دارد.

چگونه سالمندان بیمار را از رختخواب بیرون آوریم ؟

چگونه سالمندان بیمار را از رختخواب بیرون آوریم ؟

 

آموزش بیرون آوردن سالمند بیمار از رختخواب

 

 

یکی از چالش برانگیز ترین مشکلاتی که می تواند سلامتی سالمندان را مورد تهدید جدی قرار دهد وحدود شدن آنان به رختخواب و بستر بیماری می باشد. عدم فعالیت های جسمی و بی حرکتی به مدت طولانی سریعا می تواند منتج به زوال جسمی شخص سالمند گردد. ضعیف شدن ماهیچه ها و عضلات ،سفت شدن مفاصل ، ایجاد زخم های بستر یا زخم های فشاری ، یبوست مسائل توام با کنترل مثانه و دفع می تواند گسترش پیدا کند . افراد غیر سالمند در معرض خطر ترومبو و ایجاد لخته خون در رگ ها و حرکت آن به طرف قلب و یا مغز ودر نتیجه گرفتگی عروق و بروز سکته های قلبی و یا مغزی قرار دارند . عفونت ها ی تنفسی همانند ذات الریه ، اغتشاشات فکری ، افسردگی و سوئ هاضمه نیز از دیگر مشکلاتی است که می تواند فرد را با مشکلاتی مواجه کند. وظیفه مراقب بیمار و یا سالمند در ای گونه موارد و در راستای پیشگیری از به وجود آمدن این مشکلات این است که به هر طریق ممکن ، با تشویق و ترغیب ، خنده و محبت ، باید بیمار را از رختخواب جدا سازد و او را فعال نگه دارد. 

 

در این مقاله نحوه صحیح بیرون آمدن سالمند بیمار را از رختخواب به شما مراقب محترم آموزش می دهیم . یاد گیری این اصول در کنار رعایت آن می تواند به شما کمک کند تا از وارد آمدن فشار های اضافی به خود ویا شخص بیمار یا سالمندی که وظیفه مراقبت و نگهداری اورا در منزل بر عهده گرفته اید پیشگیری کنید . 

 

 

 

معمولا سالمندانی که به مدت طولانی در بستر بیماری قرار دارند از نشستن و بر خاستن به دلیل احساس ضعف و سر گیجه امتناع می ورزند . وقتی برای اولین بار فرد بیمار مایل است که از تختخواب بلند شود ، به دلیل ترس از افتادن ناشی از سر گیجه لازم است که مراقب به ایشان اطمینان دهد که سالمند تحت حمایت صد در صد قرار دارد . 

 

شخص سالمند در ابتدا باید به آرامی بنشیند و چند دقیقه ای در حالت نشسته باقی بماند. بعد از اینکه فرد احساس ثبات کرد ، مستقیما در مقابل او بایستد . بازو های خود را در قسمت زیرین شانه های سالمند قرار دهید و سالمند را زیر بازو های خود بگیرد به صورتی که شخص سالمند بتواند به شما تکیه کند . آنگاه کمک کنید که به تدریج ، با نرمی و با دقت بر روی پاهای خود قرار گیرد ولی او را رها نکنیدتا اطمینان حاصل کند که می تواند قدم بردارد . گام های اول و دوم را با او همراهی کنید و از او بخواهید تا از بازو های شما جهت حمایت خود استفاده کند و با تکیه دادن دست ها بر دیوار و یا هر شی محکم اقدام به حرکت نماید . شما می توانید با تجهیز خانه خود به وسیله دستگیره های کمکی سالمند محیطی ایده آل و ایمن برای زندگانی آسانتر سالمندان در محیط خانه ودر کنار دیگر اعضای خانواده فراهم کنید . 


  • جدا کردن سامندان ار رختخواب
  • بیرون آوردن سالمندان بیمار از رختخواب
  • چگونگی ممانعت از ایجا زخم بستر در سالمندان
  • نحوه صحیح بلند کردن سالمند از روی رختخواب
  • آموزش نگهداری سالمند در منزل
  • چگونه از سالمندان در محیط خانه مراقبت کنیم
نظرات کاربران
ارسال نظر